Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash  la Babette recept
Goulash  la Babette recept

Goulash la Babette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes bestrooi met zout en peper en wentel door de bloem.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur rondom bruin, neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Roer de spekreepjes, ui en knoflook door het achtergebleven bakvet.
Bak het spek krokant, voeg de tomatenpuree toe en bak nog 1 minuut.
Voeg het rundvlees, de stukjes paprika, het paprikapoeder en de tijm toe en bak nog 2 minuten.
Verwarm de bouillon en schenk deze met de wijn in de pan. Zet de pan op een laag vuur en laat 2 1/2 uur zachtjes stoven.

Allergenen Informatie

Voor dit goulash la babette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven