Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wortelcake met glazuur

  • 240 gram wortel (geraspt)
  • 120 gram ananas (uit blik, uitgelekt en in stukjes)
  • 60 gram rozijnen (grof gehakt)
  • 60 gram walnoten (geroosterd, afgekoeld en grof gehakt)
  • 240 gram zelfrijzend bakmeel
  • 0,25 theelepel kaneel
  • 0,25 theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 0,5 theelepel vanille-essence
  • 3 eieren
  • 200 gram kristalsuiker
  • 180 milliliter olie
  • GLAZUUR
  • 30 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 60 gram roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 30 gram poedersuiker (gezeefd)
  • 1 theelepel citroenrasp


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven