Wortelcake met glazuur
- 240 gram wortel (geraspt)
- 120 gram ananas (uit blik, uitgelekt en in stukjes)
- 60 gram rozijnen (grof gehakt)
- 60 gram walnoten (geroosterd, afgekoeld en grof gehakt)
- 240 gram zelfrijzend bakmeel
- 0,25 theelepel kaneel
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel bakpoeder
- 0,5 theelepel vanille-essence
- 3 eieren
- 200 gram kristalsuiker
- 180 milliliter olie
- GLAZUUR
- 30 gram boter (op kamertemperatuur)
- 60 gram roomkaas (op kamertemperatuur)
- 30 gram poedersuiker (gezeefd)
- 1 theelepel citroenrasp
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Wortelcake met glazuur
- Melding maken