Harira
- 2 grote tomaten, gepeld
- 3 uien
- 1 zakje soepgroenten
- 125 gram kipfilet
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 blik kikkererwten (of 1 kopje droge kikkererwten geweekt in water `s nachts)
- 0,5 kop van linzen (geweekt in water gedurende 1 uur)
- 1/3 kopje vermicelli
- 1/3 kopje bloem
- 1 zakje knorr klasik kip
- 2 liter waterkruiden
- 0,5 bosje koriander
- 0,5 bosje peterselie
- 1/8 bosje selderij
- 2 kippenbouillonblokjes
- 1 zakje saffraan poeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- zout (naar smaak)
- zwarte peper (naar smaak)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Harira
- Melding maken