Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Filets de Bar à la cardamome Compotee de Chorizo, Poireaux

  • 4 filets van zeebaars
  • 4 witte gedeeltes van de prei
  • 30 centiliter room
  • 300 gram boter
  • 30 centiliter groentebouillon
  • 2 snufjes gemalen kardemon
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • wat bieslook (lange sprieten)
  • Voor de compote:
  • 4 ontpitte tomaten
  • 4 licht gekruide groene olijven zonder pit
  • 400 gram chorizo (zachte)
  • 20 centiliter runderbouillon
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zout
  • peper
  • Voor de gekonfijte tomaten:
  • 12 Romatomaatjes
  • olijfolie
  • zout
  • peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven