Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 600 gram runderriblappen in stukjes
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook,fijngesneden
  • 2 stengels bleekselderij in boogjes
  • 200 milliliter Italiaanse rode wijn
  • 1 pot vleesfond (400 milliliter
  • 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
  • 250 gram kerstomaatjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 300 gram tagliatelle
  • pecorini voor erbij


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven