Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 160 graden.
Verhit in een (ovenvaste) braadpan de olijfolie.
Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het bruin aan. Schep het vlees op een bord.
Fruit de ui, de knoflook en de bleekselderij 2 minuten in het bakvet.
Schenk de rode wijn in de pan. Voeg de vleesfond en de tomatenpuree toe en breng aan de kook. Leg de tomaatjes en de rozemarijn tussen het vlees, leg de deksel op de ovenvaste braadpan of schep alles over in een grote ovenpan.
Stoof het vlees afgedekt in de voorverwarmde oven in 2 uur gaar. Schep af en toe om en controleer of er nog voldoende stoofvocht is, anders wat water toevoegen of een scheut rode wijn.
Kook de tagliatelle volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Schep de tagliatelle door het stoofvlees en serveer met de geraspte pecorini. Verdeel het geheel over 4 ovenpannetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven