Rendang Langkawi
- 1 kg rundvlees
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel ketjap manis
- 2 lepels fijngesneden sereh
- 100 gram gefruite fijngewreven kokos
- 1 theelepel koenjit
- 5 kemirienoten
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 20 gedroogde rode pepertjes
- 100 gram sjalot
- 4 rode pepers
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1/2 kopje dikke kokosmelk
- 8 theelepels olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang langkawi
- Melding maken