Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Langkawi recept
Rendang Langkawi recept

Rendang Langkawi


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie en bak de gemalen ingredienten: zout, suiker, ketjap, gedroogde pepers, sjalot, rode pepers, knoflook en gember tot het goed is gefruit. Voeg de helft van de kokosmelk toe en blijf doorbakken tot de olie vrijkomt. Voeg het vlees toe en de gebakken kokos en roerbak gedurende 10 minuten. Voeg de resterende kokosmelk toe, zet het vuur laag en kook nog 1 uur totdat het vlees gaar en zacht is. Kook tot de saus is ingedikt.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang langkawi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven