Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mincepies

  • Voor het korstdeeg:
  • 250 gram bloem
  • 120 gram boter
  • 1 theelepel zout
  • ong. 10-20 milliliter koud water
  • Voor de mincemeat:
  • 250 gram rozijnen
  • 250 gram krenten
  • 100 gram sinassnippers en biggareaux
  • 50 gram amandelstukjes
  • 175 gram basterdsuiker
  • 1 goudrenet, geschild en geraspt
  • 1 citroen, sap en rasp
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 2 eetlepels sinaasappelsap of appelsap


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven