Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mincepies recept
Mincepies recept

Mincepies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten voor het korstdeeg en laat deze 30 min. in de koelkast rusten. Meng alle ingrediŽnten voor de mincemeat. Rol het korstdeeg uit en steek daar rondjes uit. Vul de rondjes met mincemeat. Leg een rondje van korstdeeg bovenop de mincemeat en druk de twee helften aan elkaar met water. Bak ze ongeveer 20 min op 175 graden C. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit mincepies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven