Winterse stoofpot
- 1 runderbouillonblokje
- 350gr magere runderriblappen, in dobbelsteentjes
- 1 paprika (in stukjes)
- 1 eetlepel olijfolie
- 50 gram bakboter
- sjalotjes (8 á 10 stuks)
- 150 gram champignons (in kwarten gesneden)
- 1 teentje knoflook (gesnipperd of poeder)
- 1 laurierblaadje
- 100 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel(verse) tijm
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 eetlepel peterselie
- 500 gram aardappels, geschild en in blokjes
- 250 gram bacon, in reepjes gesneden(of bakje supermarkt)
- 1 winterpeen, geschild en in blokjes
- zout
- peper
- braadpan
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.