Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse stoofpot recept
Winterse stoofpot recept

Winterse stoofpot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Los het bouillonblokje op in een kwart liter heet water.
Verhit de olie in een braadpan en voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg de knoflook, het laurierblaadje, de rode wijn, de bouillon en de tijm toe en laat het geheel op de op laag vuur ongeveer 1 uur sudderen met het deksel op de pan.

Roer de aardappels, de baconreepjes,sjalotjes en de wortels door de stoofschotel en laat het geheel nog ongeveer 1 uur afgedekt sudderen totdat het vlees mals en de saus dik is.
Bak 10 minuutjes voor tijd de champignons in een losse koekenpan en voeg ze als ze goudbruin gebakken zijn toe aan de stoofpot.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit winterse stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven