Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cannelloni met gehakt:

  • benodigdheden voor het gehakt:
  • olijfolie
  • 500 gram gehakt
  • peper
  • zout
  • oregano
  • paprikapoeder (mild)
  • benodigdheden voor tomatensaus:
  • 1 selderijstengel
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 x gepelde tomaten in blik (elk 400 gram)
  • 4 x tomatenpuree
  • 20 gram geplette pijnboompitten
  • 1 half runderbouillonblokje (voor 250 milliliter water)
  • peper
  • zout
  • paprikapoeder
  • thym
  • basilicum
  • een beetje suiker
  • 6 eetlepels room
  • pommodorikruid
  • benodigdheden voor de bechamelsaus:
  • 50 gram boter
  • 60 gram bloem
  • 0,5 liter melk
  • voor de deegwaren:
  • Cannelloni all'uovo
  • gemalen parmezaanse kaas


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven