Cannelloni met gehakt:
- benodigdheden voor het gehakt:
- olijfolie
- 500 gram gehakt
- peper
- zout
- oregano
- paprikapoeder (mild)
- benodigdheden voor tomatensaus:
- 1 selderijstengel
- 1 wortel
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 3 x gepelde tomaten in blik (elk 400 gram)
- 4 x tomatenpuree
- 20 gram geplette pijnboompitten
- 1 half runderbouillonblokje (voor 250 milliliter water)
- peper
- zout
- paprikapoeder
- thym
- basilicum
- een beetje suiker
- 6 eetlepels room
- pommodorikruid
- benodigdheden voor de bechamelsaus:
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 0,5 liter melk
- voor de deegwaren:
- Cannelloni all'uovo
- gemalen parmezaanse kaas
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.