Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde reebout in korstdeeg

  • 1 ontbeende reebout
  • 1 kalfsnier
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gram broodkruim
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 1 eetlepel gehakte dragon
  • 1 deciliter olijfolie
  • 1 theelepel peper
  • 0,5 theelepel zout
  • voor de saus:
  • 100 gram selderij
  • 150 gram uien
  • 150 gram wortelen
  • 1 kruidenbosje
  • 0,5 fles rode wijn
  • 1 liter wildfond
  • 1 eetlepel gehakte rozemarijn
  • allesbinder
  • 50 gram boter
  • voor het deeg:
  • 800 gram bloem
  • 120 gram boter
  • 1 deciliter water
  • 1 ei om te bestrijken
  • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven