Gevulde reebout in korstdeeg
- 1 ontbeende reebout
- 1 kalfsnier
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 gram broodkruim
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 1 eetlepel gehakte dragon
- 1 deciliter olijfolie
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- voor de saus:
- 100 gram selderij
- 150 gram uien
- 150 gram wortelen
- 1 kruidenbosje
- 0,5 fles rode wijn
- 1 liter wildfond
- 1 eetlepel gehakte rozemarijn
- allesbinder
- 50 gram boter
- voor het deeg:
- 800 gram bloem
- 120 gram boter
- 1 deciliter water
- 1 ei om te bestrijken
- zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.