Zoetzure kabeljauw met paprika
- 4 eetlepels olie
- 2,5 centimeter verse gemberwortel
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 lente-uitjes
- 100 gram verse baby maiskolfjes
- 1 wortel
- 0,25 liter blikje bamboescheuten
- 250 gram gekookte eiermie
- 1 eetlepels fijngeknipte korianderblaadjes
- 500 gram kabeljauwfilet
- 2 rode paprika's
- 1 gele paprika
- voor de zoetzure saus:
- 6 eetlepels sherryazijn
- 6 eetlepels bruine basterdsuiker
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 eetlepels sojasaus
- 5 eetlepels water
- mespuntje zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.