Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzure kabeljauw met paprika recept
Zoetzure kabeljauw met paprika recept

Zoetzure kabeljauw met paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Maak de lenteuitjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de paprika’s schoon en snijd deze in dunne reepjes.
Maak de wortel schoon en rasp deze.
Snijd de vis in reepjes.
Meng de sherryazijn met de suiker in een anti-aanbak steelpan en verhit langzaam tot de suiker is opgelost.
Voeg de tomatenpuree, sojasaus en het water toe.
Verwarm op een lage hittebron tot de ingredienten goed gemengd zijn.
Breng op smaak met snufje zout.
Verhit de olie in de wok en bak de gember, de knoflook en de lente-uitjes kort mee.
Bak de kabeljauwstukjes hierin, al omscheppend, snel bruin.
Neem de vis uit de wok.
Voeg aan de lente-ui de paprikareepjes, de mais, de wortelreepjes en de bamboescheuten toe en bak alles nog ca. 5 minuten.
Schep de eiermie door het gerecht en warm het mee.
Voeg 6 eetlepels zoetzure saus en de vis toe en warm de roerbakschotel al omscheppend nog even door.
Garneer het gerecht met de korianderblaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoetzure kabeljauw met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven