Gebraden varkensribstuk met paddenstoelen
- 2 kilo varkensribstuk uit de lende met vetlaagje
- 1 eetlepel zout
- voor het kruidenmengsel:
- 1 teentje knoflook
- 0,5 rode peper
- 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de paddenstoelen 'stoofpot':
- 800 gram gemengde paddenstoelen
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 middelgrote rode peper
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 0,5 eetlepel witte wijnazijn
- 0,5 theelepel versgeraspte nootmuskaat
- 2 eetlepels kervelblaadjes
- peper
- zout naar smaak
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.