Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Abrikozenappeltaart

  • voor de bodem:
  • 200 gram boter
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 300 gram bloem
  • snuf zout
  • fijne rasp van 0,5 schoongeboende citroen (liefst biologisch)
  • 1 klein eitje of een halve grote.
  • voor de vulling:
  • 3 grote elstar appels
  • 4 eetlepels abrikozenjam
  • het merg van een half vanillestokje
  • fijne rasp van een halve citroen
  • 130 gram boter
  • 150 gram amandelspijs
  • 130 gram witte basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 130 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snuf zout
  • voor de afwerking:
  • 50 gram amandelschaafsel, kort geroosterd
  • ca. 3-4 eetlepels abrikozenjam


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven