Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pate van gevogelte in een deegkorst

  • voor het deeg:
  • 500 gram bloem
  • 200 gram reuzel
  • 160 milliliter water
  • 1 ei
  • 10 gram zout
  • voor de vulling:
  • 1 ui
  • 150 gram champignons
  • 20 gram wortel
  • 2 eetlepels ganzenvet
  • 100 gram kippenlevertjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 400 gram ijskoude kwartel- en duiffilet
  • 15 gram zout
  • versgemalen peper
  • 10 milliliter cognac
  • 100 gram ijskoude blokjes vetspek
  • 2 koude eieren
  • 50 milliliter koude gevogelte glace
  • 100 milliliter ijskoude room
  • 50 gram pistachepitten
  • voor de gelei:
  • 500 milliliter gevogeltefond
  • 6 blaadjes gelatine


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven