Pate van gevogelte in een deegkorst
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 200 gram reuzel
- 160 milliliter water
- 1 ei
- 10 gram zout
- voor de vulling:
- 1 ui
- 150 gram champignons
- 20 gram wortel
- 2 eetlepels ganzenvet
- 100 gram kippenlevertjes
- zout
- versgemalen peper
- 400 gram ijskoude kwartel- en duiffilet
- 15 gram zout
- versgemalen peper
- 10 milliliter cognac
- 100 gram ijskoude blokjes vetspek
- 2 koude eieren
- 50 milliliter koude gevogelte glace
- 100 milliliter ijskoude room
- 50 gram pistachepitten
- voor de gelei:
- 500 milliliter gevogeltefond
- 6 blaadjes gelatine
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.