Osso Bucco
- 2 kilo kalfsschenkel
- wat bloem
- olijfolie
- 50 gram boter, bakboter of margarine
- 1 middelgrote ui, in dunne ringen gesneden
- 1 geraspte winterwortel
- 1 stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
- 1 literblik gehakte tomaten, of 8 verse tomaten, gepeld en gehakt
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 0,5 liter witte wijn
- 0,5 liter kippen- of rundvleesbouillon
- zout
- peper
- voor de gremolata:
- 1 bosje peterselie,
- 1 grote of 2 kleine tenen knoflook
- de schil van 1 citroen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Osso bucco
- Melding maken