Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Osso Bucco

  • 2 kilo kalfsschenkel
  • wat bloem
  • olijfolie
  • 50 gram boter, bakboter of margarine
  • 1 middelgrote ui, in dunne ringen gesneden
  • 1 geraspte winterwortel
  • 1 stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
  • 1 literblik gehakte tomaten, of 8 verse tomaten, gepeld en gehakt
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 0,5 liter witte wijn
  • 0,5 liter kippen- of rundvleesbouillon
  • zout
  • peper
  • voor de gremolata:
  • 1 bosje peterselie,
  • 1 grote of 2 kleine tenen knoflook
  • de schil van 1 citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven