Bijzonder gevulde pijlstaartinktvis
- garnalenvulling:
- 8 middelgrote pijlstaartinktvissen (ca 10-12 centimeter lang)
- 1 sneetje wit brood (1 dag oud)
- 3 eetlepels slagroom
- 20 gepelde gamba's of tijgergarnalen (wild catch)
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 3 eetlepels bladpeterselie
- 1 limoen
- marinade:
- 1 theelepel mosterd
- 1 limoen
- 3 eetlepels droge witte wijn
- 2 eetlepels olijfolie
- gemalen korianderzaadjes
- jus van rode wijn en inktvisinkt:
- 0,5 rode paprika
- 2 tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 0,5 venkel
- 125 gram wortel
- 200 milliliter rode wijn
- 150 milliliter rode port
- 8 saffraandraadjes
- 1 laurierblaadje
- 1 takje tijm
- 200 milliliter gevogelte bouillon
- 500 gram ongezouten roomboter
- 1 theelepel inktvisinkt
- dragonmayonaise:
- 2 eierdooiers
- 1 theelepel groene kruidenmosterd
- 3 eetlepels dragonazijn
- 2 eetlepels gembersiroop
- 100 milliliter groentebouillon
- 10 gram bladpeterselieblaadjes (1 kleine bos)
- 25 gram dragonblaadjes (1 grote bos)
- 350 milliliter druivenpitolie
- citroen of limoensap
- zout
- versgemalen peper
- Inktvis in tempura:
- 4 middelgrote schoongemaakte pijlstaartinktvissen (ca 10-12 centimeter lang)
- 100 gram tempurabloem
- 150 milliliter ijskoud koolzuurhoudend water
- 2 eetlepels plantaardige olie
- en verder:
- 200 gram wilde spinazie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.