Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Oedang ketan Koening (nasi met garnalen)

  • 300 gram grote garnalen
  • 2 rode lomboks
  • 2 groene lomboks
  • 0,25 prei
  • 250 gram ketan rijst
  • 1 grote teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 2 theelepels koenjit
  • 0,5 theelepel zout
  • 1 bouillonblokje
  • 0,5 blok santen
  • 1 stengel sereh
  • 1 volle lepel kemiriepasta
  • wat olijfolie, om de garnalen in te bereiden


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven