Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Eendenborst met witlof en sinaasappelsaus

  • 145 gram bloem
  • 85 gram boter
  • 65 gram roomkaas
  • 1,5 eetlepel koud water
  • 0,5 eetlepel azijn
  • 1 mespunt zout
  • 75 gram suiker
  • 8 kleine stronkjes witlof
  • 4 tamme eendenborstfilets à 150 gram
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 sinaasappels
  • 100 milliliter sinaasappellikeur
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 1 kruidnagel
  • extra nodig:
  • plastic folie
  • aluminiumfolie
  • muffinvorm
  • een ronde steker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven