Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofpotje uit Parijs

  • 250-300 gram doorregen runderlappen
  • zout
  • zwarte peper uit de molen
  • 50 gram spekblokjes
  • 1 grote ui, grof gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt
  • 2,5 eetlepel olijfolie, traditioneel
  • 2 deciliter eenvoudige rode wijn
  • 1,5 deciliter vleesfond, uit potje
  • 1 takje verse tijm
  • 1 klein laurierblad
  • 250 gram kleine champignons of andere paddestoelen
  • 1 eetlepel allesbinder
  • 1 eetlepel fijngehakte(blad)peterselie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven