Uppama (kruidenpasta uit India)
- 6 eetlepels plantaardige olie
- 1 snufje asafoetida (duivelsdrek)
- 0,5 theelepel zwarte mosterdzaadjes
- 1 gedroogd heet rood pepertje
- 1 eetlepel channa dal (gele gespleten linzen)
- 2 theelepels urad dal (witte gepelde linzen)
- 0,5 middelgrote gepelde en gesnipperde ui
- 250 gram zeer fijngesneden kool
- 1 kleine geschilde aardappel in dobbelsteentjes van 0,5 cm
- 2 eetlepels doperwtjes
- 1 verse fijngehakte groene chilipeper
- 0,5 theelepel versgeraspte gemberwortel
- 0,75 theelepel zout
- 100 gram fijne tarwegries
- 3 deciliter kokend water
- 1 eetlepel fijngeknipt koriandergroen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.