Karbonade met rode kool
- 1 eetlepel geklaarde boter
- 4 varkenskarbonades à 175 gram
- 4 eetlepels witte wijn
- 425 milliliter kippenbouillon
- 3 eetlepels slagroom
- 1,5 eetlepel dijonmosterd
- 4 blaadjes salie
- voor de rodekool:
- 2 eetlepels geklaarde boter
- 1 ui, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 kleine rodekool, fijngesneden
- 1 appel, geschild, klokhuis verwijderd en in dunne schijfjes
- 4 eetlepels rode wijn
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 0,25 theelepel gemalen kruidnagel
- 1 eetlepel fijngehakte salie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Karbonade met rode kool
- Melding maken