Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karbonade met rode kool

  • 1 eetlepel geklaarde boter
  • 4 varkenskarbonades à 175 gram
  • 4 eetlepels witte wijn
  • 425 milliliter kippenbouillon
  • 3 eetlepels slagroom
  • 1,5 eetlepel dijonmosterd
  • 4 blaadjes salie
  • voor de rodekool:
  • 2 eetlepels geklaarde boter
  • 1 ui, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 kleine rodekool, fijngesneden
  • 1 appel, geschild, klokhuis verwijderd en in dunne schijfjes
  • 4 eetlepels rode wijn
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 0,25 theelepel gemalen kruidnagel
  • 1 eetlepel fijngehakte salie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven