Shahi korma (lamscurry)
- 1 kilo magere lamsbout of -schouder, ontbeend
- sap van 1 citroen
- 2,5 deciliter yoghurt
- 75 gram ghee
- 2 middelgrote gesnipperde uien
- 4 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 7 centimeter pijpkaneel
- 10 kruidnagels
- 10 kardemompeulen
- 2 theelepels gemalen koriander
- 2 theelepels gemalen komijn
- 2 theelepels chilipoeder
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1,5 theelepel zout
- 3 deciliter kokend water
- 100 gram hele geblancheerde amandelen
- 50 gram gedopte pistachenoten
- 1,5 deciliter room
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Shahi korma (lamscurry)
- Melding maken