Herten stoofpot
- 600 gram hertenfilet
- 8 jeneverbessen
- 2 blaadjes verse laurier
- 10 peperkorrels
- 1 kleine Spaanse peper
- 20 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- grof zeezout
- voor de saus:
- 1 fles goede rode wijn
- 50 milliliter balsamicoazijn
- 3 sjalotjes, grof gehakt
- 3 tenen knoflook, geplet met een mes
- 8 jeneverbessen
- 6 kruidnagels
- 1 blaadje verse laurier
- 2 eetlepels bruine suiker
- 30 gram boter
- zeezout
- peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Herten stoofpot
- Melding maken