Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers
- 18-24 gepelde teentjes knoflook
- 0,5 deciliter water
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 2 theelepels heel komijnzaad
- 4,5 deciliter tomatensaus, uit blik of zelf gemaakt
- 3 blikken kikkererwten (á 600 gram), uitgelekt of 1,5 liter kikkererwten, gekookt en uitgelekt
- 6 aardappelen van gemiddelde grootte, gekookt, gepeld en in dobbelstenen van ± 2 centimeter gesneden
- 0,5 deciliter water
- 1,5 -2 theelepels zout
- 5 verse groene hete pepers
- 2 theelepels gemalen komijnzaad
- 1 theelepel citroensap
- mespunt cayennepeper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.