Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers

  • 18-24 gepelde teentjes knoflook
  • 0,5 deciliter water
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 2 theelepels heel komijnzaad
  • 4,5 deciliter tomatensaus, uit blik of zelf gemaakt
  • 3 blikken kikkererwten (á 600 gram), uitgelekt of 1,5 liter kikkererwten, gekookt en uitgelekt
  • 6 aardappelen van gemiddelde grootte, gekookt, gepeld en in dobbelstenen van ± 2 centimeter gesneden
  • 0,5 deciliter water
  • 1,5 -2 theelepels zout
  • 5 verse groene hete pepers
  • 2 theelepels gemalen komijnzaad
  • 1 theelepel citroensap
  • mespunt cayennepeper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven