Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers recept
Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers recept

Kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de knoflook en de deciliter water in een foodprocessor of blender en maak er een gladde pasta van.
Verwarm de olie in een 25 cm wijde, zware pan boven middelmatige hitte.
Doe er, als ze heet is, het komijnzaad in en een paar seconden later de knoflookpasta en laat dit al roerend 2 minuten fruiten.
Voeg de tomatensaus toe, blijf roeren en kook nog een minuut.
Voeg dan de kikkererwten, aardappelen, water, zout, groene pepers, gemalen komijn, citroensap en cayennepeper toe.
Breng het geheel zachtjes roerend aan het sudderen, sluit de pan af, temper de hitte tot laag en laat het gerecht zachtjes 20 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kikkererwten met knoflook, tomaten en pepers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven