Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos)

  • 75 gram ghee
  • 1 grote gesnipperde ui
  • 2 gesnipperde teentjes knoflook
  • 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
  • 5 centimeter pijpkaneel
  • 1 laurierblad
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 2 theelepels garam masala
  • 1 theelepel fenegriekzaad
  • 1,5 theelepel zout
  • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
  • krap 2,5 deciliter yoghurt
  • 200 gram tomatenpuree
  • 500 gram gepelde steurgarnalen
  • 50 gram gedroogde kokos
  • vers gehakte korianderblaadjes (desgewenst)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven