Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos) recept
Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos) recept

Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de ghee in een grote pan en fruit hierin de ui, knoflook en gember op een laag vuur in 4.5 minuten zacht.
Voeg kaneel en laurier toe, roerbak 1 minuut en voeg chilipoeder garam masala, fenegriek, zout en zwarte peper toe.
Roerbak nog 2 minuten.
Roer de yoghurt en tomatenpuree erdoor.
Draai het vuur hoger, voeg de garnalen en eventuele sappen toe en roer tot een tamelijk dikke saus. (Voeg indien nodig wat water toe).
Laat 2 minuten zachtjes koken en voeg dan de gedroogde kokos toe.
Laat nog 5 minuten pruttelen; roer af en toe voorzichtig, zodat de garnalen niet uiteen vallen.
Bestrooi naar wens met gehakte koriander.

Allergenen Informatie

Voor dit jhinga ka pathia (garnalencurry met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven