Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Murghi aur palak

  • 1 kilo kippenbouten en filet, zonder vel
  • 4 eetlepels olie
  • 2 middelgrote gesnipperde uien
  • 1 blokje gemberwortel van 2,5 x 2,5 cm, gepeld en geraspt
  • 2-3 tenen knoflook, gepeld en geperst
  • 1,5 theelepel zout
  • 0,9 deciliter warm water
  • 1 volle eetlepel geklaarde boter
  • 1-2 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
  • 6-8 kerrieblaadjes
  • 0,5 theelepel komijn
  • 0,5 theelepel venkelzaadjes
  • 1-2 gedroogde rode chilipepers, grof gehakt
  • 450 gram grof gesneden verse spinazie
  • 4 eetlepels Bulgaarse yoghurt
  • 0,5 theelepel garam masala
  • 1 theelepel gemalen kurkuma
  • 1 theelepel gemalen venkel
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 0,5 theelepel chilipoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven