Murghi aur palak
- 1 kilo kippenbouten en filet, zonder vel
- 4 eetlepels olie
- 2 middelgrote gesnipperde uien
- 1 blokje gemberwortel van 2,5 x 2,5 cm, gepeld en geraspt
- 2-3 tenen knoflook, gepeld en geperst
- 1,5 theelepel zout
- 0,9 deciliter warm water
- 1 volle eetlepel geklaarde boter
- 1-2 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
- 6-8 kerrieblaadjes
- 0,5 theelepel komijn
- 0,5 theelepel venkelzaadjes
- 1-2 gedroogde rode chilipepers, grof gehakt
- 450 gram grof gesneden verse spinazie
- 4 eetlepels Bulgaarse yoghurt
- 0,5 theelepel garam masala
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 1 theelepel gemalen venkel
- 1 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel chilipoeder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murghi aur palak
- Melding maken