Murgh musallam
- 2 piepkuikens van elk 450 gram
- 125 gram Bulgaarse yoghurt
- 2,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel gemalen kurkuma
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 75 gram geklaarde boter
- 2 middelgrote uien, gepeld en gesnipperd
- 2-3 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt
- 2 kaneelstokjes, eetlepel 5 centimeter lang, in stukjes
- 6 groene kardemoms, aan de top ingesneden
- 4 hele kruidnagels
- 275 gram basmatirijst, gewassen en 30 minuten geweekt in koud water
- 5,75 deciliter water
- 0,5 theelepel saffraandraadjes
- 2 eetlepels geklaarde boter
- 1 middelgrote gesnipperde ui
- 2-4 tenen knoflook, gepeld en geperst
- vermaal de volgende ingrediënten:
- 2 eetlepels wit maanzaad
- 2 eetlepels sesamzaad
- 10 zwarte peperkorrels
- 4 groene kardemoms
- 2-4 gedroogde rode chilipepers
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murgh musallam
- Melding maken