Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Porco preto Assado (Iberico varken)

  • 650 gram nekstuk (Iberico varken)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • 1 kilo afkokende aardappelen
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • boter
  • zout
  • peper
  • 30 kleine bospeentjes
  • 2 theelepels suiker
  • 2 sjalotten
  • 2 deciliter runderbouillon
  • 5 deciliter zoete rode wijn
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje rozemarijn
  • 5 jeneverbessen
  • 2 eetlepels honing
  • bruine roux (poeder)
  • 100 gram roomboter
  • 10 takjes peterselie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven