Figos com Porto
- passievruchtenijs (15 personen):
- 400 gram passievruchtencoulis
- 200 gram poedersuiker
- 4 deciliter slagroom
- 50 gram (2) eidooiers
- 1,5 blaadjes gelatine (1,5 gram)
- gecaramelliseerde vijgen:
- 15 grote rijpe vijgen
- 350 gram bruine basterdsuiker
- 2 deciliter port
- Portugees roomtaartje:
- 15 vellen bladerdeeg (± 12 x 12 cm)
- 2 eierdooiers, losgeklopt
- kristalsuiker
- 100 gram witte basterdsuiker
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 3 deciliter melk
- 1,5 deciliter slagroom
- 2,5 theelepel vanille essence
- 150 gram amandelschaafsel
- 300 gram mascarpone
- 15 stuks versiersels van melkchocolade
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Figos com porto
- Melding maken