Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Figos com Porto

  • passievruchtenijs (15 personen):
  • 400 gram passievruchtencoulis
  • 200 gram poedersuiker
  • 4 deciliter slagroom
  • 50 gram (2) eidooiers
  • 1,5 blaadjes gelatine (1,5 gram)
  • gecaramelliseerde vijgen:
  • 15 grote rijpe vijgen
  • 350 gram bruine basterdsuiker
  • 2 deciliter port
  • Portugees roomtaartje:
  • 15 vellen bladerdeeg (± 12 x 12 cm)
  • 2 eierdooiers, losgeklopt
  • kristalsuiker
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 3 eierdooiers
  • 3 deciliter melk
  • 1,5 deciliter slagroom
  • 2,5 theelepel vanille essence
  • 150 gram amandelschaafsel
  • 300 gram mascarpone
  • 15 stuks versiersels van melkchocolade


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven