Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Krokante ravioli met hazenrug en eekhoorntjesbrood

  • 2 hazenruggen
  • 250 gram in reepjes gesneden eekhoorntjesbrood
  • 3 fijngesnipperde sjalotten
  • 1 eetlepel cognac
  • 1 in stukken gesneden wortel
  • 1 fijngesneden ui
  • 100 gram kippenlever
  • 1 stengen selderij
  • 200 gram tarwebloem
  • 1 deciliter room
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel olie
  • 2,5 deciliter rode wijn
  • 2,5 deciliter bruine fond
  • 50 gram suiker
  • 5 eetlepels wijnazijn
  • peper
  • 1 eetlepel rode bessenjam
  • 100 gram geklaarde boter


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven