Echte ouderwetse erwtensoep
- 4 liter water
- 500 gram varkenspoot of hamstuk, of vleeskrabbetjes, of spek (kan ook een combinatie hiervan zijn)
- 1,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel tijm
- peper uit de molen
- 2 à 3 grote bouillonblokken
- 4 stelen prei
- 1 hele ui met schil
- 1 laurierblad
- 2 kruidnagels
- kleine knolselderij (anders een halve)
- 1 bosje fijngesneden selderij
- 2 wortelen, fijngesneden
- 4 middelgrote aardappels, geschild en in blokjes
- 1 rookworst
- 250 gram verse worst
- 2 eetlepels fijngesneden peterselie
- 750 gram spliterwten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.