Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Echte ouderwetse erwtensoep recept
Echte ouderwetse erwtensoep recept

Echte ouderwetse erwtensoep


Ingrediënten


823

Bereidingswijze


Week de erwten (liefst 1 nacht).
Breng aan de kook met het weekwater,
Voeg daarbij de varkenspoot (of andere keuze), zout, peper, tijm en de hele ui met daarin gestoken de kruidnagels en laurierblad. Laat dit geheel zeker 3 uur zachtjes koken!
Verwijder de ui en pureer de soep eventueel.
Snijd de groenten fijn en voeg dan toe, inclusief aardappels!
Laat nog zeker 3/4 uur doorkoken, (vul indien nodig water bij) haal het vlees van de varkenspoot (of andere keus). Snijd de worst in stukken en doe bij de soep.

Allergenen Informatie

Voor dit echte ouderwetse erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven