Gevulde lamsbout met cantharellen
- 1 lamsbout zonder bot (circa 2 kilo)
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de vulling:
- 2 sneeën stevig witbrood, zonder korst
- 100 milliliter melk
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 8 plakjes pancetta, fijngesneden
- 2 eetlepels rozemarijn, fijngehakt
- 75 gram zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
- olijfolie om te bestrijken
- voor de cantharellen:
- 2 eetlepels boter
- 800 gram cantharellen of andere bospaddenstoelen, schoongeveegd
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
- zout
- zwarte peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.