Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde lamsbout met cantharellen

  • 1 lamsbout zonder bot (circa 2 kilo)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • voor de vulling:
  • 2 sneeën stevig witbrood, zonder korst
  • 100 milliliter melk
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 8 plakjes pancetta, fijngesneden
  • 2 eetlepels rozemarijn, fijngehakt
  • 75 gram zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
  • olijfolie om te bestrijken
  • voor de cantharellen:
  • 2 eetlepels boter
  • 800 gram cantharellen of andere bospaddenstoelen, schoongeveegd
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 3 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
  • zout
  • zwarte peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven