Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof
- 2 varkenshaasjes á 300 gram
- peper
- zout
- 25 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 100 gram verse roomkaas
- 1,5 middelgrote preien, schoongemaakt, gewassen en fijngehakt
- 1,5 deciliter kippenbouillon
- 1 sjalotje, schoongemaakt en fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- 0,25 theelepel suiker
- 0,25 theelepel mosterd
- 20 gram boter
- 1 druppel pepersaus
- zout
- zwarte peper
- enkele druppels wijn
- 0,5 eetlepel gesnipperde bieslook
- 4 kleine stronkjes witlof
- 50 gram gepelde walnoten, grof gehakt
- 4 theelepels honing
- 2 eetlepels boter
- gemalen peper
- zout
- 100 gram prei (uit het midden), in flinterdunne rolletjes gesneden
- 250 gram kastanjechampignons
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 deciliter kippenbouillon
- 2 theelepels suiker
- 2 eetlepels oestersaus
- 0,5 eetlepel arachideolie
- 250 gram verse tagliatelle
- 1 eetlepel olijfolie
- enkele druppels sesamolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.