Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof

  • 2 varkenshaasjes á 300 gram
  • peper
  • zout
  • 25 gram boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram verse roomkaas
  • 1,5 middelgrote preien, schoongemaakt, gewassen en fijngehakt
  • 1,5 deciliter kippenbouillon
  • 1 sjalotje, schoongemaakt en fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 0,5 deciliter droge witte wijn
  • 0,25 theelepel suiker
  • 0,25 theelepel mosterd
  • 20 gram boter
  • 1 druppel pepersaus
  • zout
  • zwarte peper
  • enkele druppels wijn
  • 0,5 eetlepel gesnipperde bieslook
  • 4 kleine stronkjes witlof
  • 50 gram gepelde walnoten, grof gehakt
  • 4 theelepels honing
  • 2 eetlepels boter
  • gemalen peper
  • zout
  • 100 gram prei (uit het midden), in flinterdunne rolletjes gesneden
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 2 deciliter kippenbouillon
  • 2 theelepels suiker
  • 2 eetlepels oestersaus
  • 0,5 eetlepel arachideolie
  • 250 gram verse tagliatelle
  • 1 eetlepel olijfolie
  • enkele druppels sesamolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven