Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto

  • voor de rib-eye:
  • 50 gram funghi porcini (gedroogd)
  • 350 gram gemengde verse paddenstoelen
  • 0,5 deciliter olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 tenen knoflook
  • 1 deciliter rode wijn
  • 250 milliliter runderbouillon
  • 2 eetlepels peterselie
  • zout
  • peper
  • 4 rib-eyes
  • voor de aspergerisotto:
  • 3 vellen filodeeg
  • 40 gram boter
  • 200 gram groene asperges
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 2 gehakte sjalotjes
  • 150 gram risottorijst
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 5 deciliter kippenbouillon
  • 3 lente-uitjes in ringen
  • 25 gram Parmezaanse kaas


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven