Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto
- voor de rib-eye:
- 50 gram funghi porcini (gedroogd)
- 350 gram gemengde verse paddenstoelen
- 0,5 deciliter olijfolie
- 1 ui, fijngehakt
- 2 tenen knoflook
- 1 deciliter rode wijn
- 250 milliliter runderbouillon
- 2 eetlepels peterselie
- zout
- peper
- 4 rib-eyes
- voor de aspergerisotto:
- 3 vellen filodeeg
- 40 gram boter
- 200 gram groene asperges
- zout
- peper
- olijfolie
- 2 gehakte sjalotjes
- 150 gram risottorijst
- 1 deciliter droge witte wijn
- 5 deciliter kippenbouillon
- 3 lente-uitjes in ringen
- 25 gram Parmezaanse kaas
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.