Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rib-eyesteak van het rund met hete maïs

  • 2 beenloze runderrib-eyes van elk ongeveer 250 gram
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • 3 eetlepels olie
  • 300 milliliter uitgelekte maïskorrels (uit blik of pot)
  • 1 eetlepel sambal badjak
  • 1 eetlepel rijstolie
  • 2-3 gedroogde tomaatjes uit olie, gesnipperd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 125 milliliter room


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven