Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rib-eyesteak van het rund met hete ma´s


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een mengsel van de kruidenpoeders in de eetlepel olie.
Wrijf dit goed in de 2 stukjes vlees en zet die dan 1 uur weg in de koelkast.
Zet alles klaar voor de ma´sragout.
Haal na 1 uur het vlees uit de koelkast en laat het in 30 minuten op kamertemperatuur komen.
In dat halve uur maken we de ma´sragout:
Verhit de eetlepel rijstolie en fruit daarin aan de sambal badjak. Voeg er na een paar minuten de ma´skorrels aan toe en roer dit goed door.
Na een paar minuten doen we de citroen er bij met de tomaatjes en daarna de room.
Dit laten we een stukje inkoken, tot het geheel wat dikker wordt.
Afzouten naar smaak en apart zetten en warm houden.
De grillpan verhitten.
Maak de grilpan vet met wat olie en laat die heet worden
De stukken vlees 3 minuten aan elke zijde grillen.
Ze blijven dan nog wat rood van binnen.
Verdeel het vlees over de borden en schep daarop de ma´sragout.
Strooi er wat gehakt korianderblad overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rib-eyesteak van het rund met hete ma´s recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven