Ierse Runderstoof
- 1000 gram runderlappen, in stukjes van 2-3 cm.
- 4 eetlepels olie
- 1 eetlepel gezeefde bloem
- 12 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
- 3 grote uien, fijn gesnipperd
- 1500 milliliter runderbouillon
- 500 milliliter stoutbier
- 250 milliliter rode wijn
- 4 eetlepels tomatenconcentraat
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels roomboter
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel gedroogde tijm
- 20 milliliter Worcestershire saus
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 literblik doperwtjes
- 3 eetlepels roomboter
- 1 kilogram aardappels, in kleine blokjes gesneden
- 2 grote winterpenen, in halve schijfjes gesneden
- 2 preie,n in ringen van 1 centimeter
- 1 bosje peterselie, blaadjes grof gehakt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.