Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ierse Runderstoof

  • 1000 gram runderlappen, in stukjes van 2-3 cm.
  • 4 eetlepels olie
  • 1 eetlepel gezeefde bloem
  • 12 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
  • 3 grote uien, fijn gesnipperd
  • 1500 milliliter runderbouillon
  • 500 milliliter stoutbier
  • 250 milliliter rode wijn
  • 4 eetlepels tomatenconcentraat
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 eetlepels roomboter
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 20 milliliter Worcestershire saus
  • 2 laurierblaadjes
  • 0,5 literblik doperwtjes
  • 3 eetlepels roomboter
  • 1 kilogram aardappels, in kleine blokjes gesneden
  • 2 grote winterpenen, in halve schijfjes gesneden
  • 2 preie,n in ringen van 1 centimeter
  • 1 bosje peterselie, blaadjes grof gehakt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven