Sate padang (varkensvlees)
- 500 gram magere varkenslappen
- 0,5 deciliter olie
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 3 eetlepels azijn
- 1 deciliter water
- 3 theelepels ketjap manis
- boemboe’s:
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel djahe poeder
- 3 theelepels koenjit
- 3 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 3 theelepels suiker
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sate padang (varkensvlees)
- Melding maken