Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sate padang (varkensvlees) recept
Sate padang (varkensvlees) recept

Sate padang (varkensvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de varkenslappen in blokjes.
Snijd de ui, en knoflook zeer fijn en fruit het geheel aan tot het glazig ziet.
Voeg de vleesblokjes toe en bak het geheel tot het vlees lichtbruin ziet.
Voeg dan de boemboe’s toe en schep het geheel goed door.
Blus het geheel met water en azijn.
Voeg de ketjap toe.
Laat het geheel nog 1 uur sudderen.

Serveersuggesties

Deze sate wordt zonder saus gegeten.

Allergenen Informatie

Voor dit sate padang (varkensvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sate padang (varkensvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hoe kan je dit sate padang noemen? Dit lijkt in de verste verte niet op sate padang! Trouwens, varkenvlees? Dat eten ze niet in padang!
    BB gaf dit recept op 11 maart 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven