Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ragout van eend met paddenstoelen

  • 50 gram gedroogd eekhoorntjesbrood, geweekt
  • 1 bosje bleekselder
  • 1 winterwortel
  • 200 gram ui
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 500 gram eendenvlees van de dijen of filets
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm, gesnipperd
  • 2 takje rozemarijn, gesnipperd
  • 2 takjes oregano, gesnipperd
  • 5 kruidnagels, gekneusd
  • 10 peperkorrels, gekneusd
  • 250 milliliter rode wijn
  • 1000 gram tomaten, gepeld en ontzaad
  • 400 milliliter gevogeltefond (zie mijn recept van gevogelte fond(wild))
  • 3 eetlepels roomboter
  • 125 gram fijn geraspte Parmezaanse kaas
  • kruidenmix (totaal 5 eetlepels):
  • 1 theelepel oregano
  • 2 theelepels platte peterselie
  • 2 theelepels tijm
  • 2 theelepels basilicum
  • 3 theelepels venkel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven