Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ragout van eend met paddenstoelen recept
Ragout van eend met paddenstoelen recept

Ragout van eend met paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij. De winterwortel en ui fijn snipperen en vervolgens zacht aanfruiten in de olie tot het vocht is verdwenen uit de groentes en de groentes ook zacht geworden zijn.
Ondertussen het eekhoorntjesbrood weken in warm water en klein snijden.
Voeg het bleekselderiemengsel samen met het eekhoorntjesbrood.
Doe hierbij het eendenvlees en bak tot die een kleurtje krijgen.
Doe de wijn er bij en laat deze geheel inkoken
Doe de tomaten er bij en alle kruiden en breng op smaak, zo nodig met zout en extra peper.
Giet de fond er over, breng aan de kook, doe het deksel er op, zet het vuur laag en laat een uur sudderen
Vervolgens de kaas, de boter en de kruidenmix toevoegen.
Het geheel naar wens in laten koken of binden met aardappelmeel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ragout van eend met paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven