Leftover stamppot
- 1 ui
- 1 winterwortel
- 250 gram hamlap, in blokjes
- 125 gram zuurkoolspek
- 1 rode paprika
- 0,5 knolselderij
- 1 prei
- 1 knoflookbolletje (Chinese knoflook)
- 250 gram tot 350 gram overgebleven aardappelpuree
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 flinke lepel selderijblad (vers of gedroogd)
- 1 flinke lepel korianderblad (vers of gedroogd)
- 1 theelepel gemberpoeder
- peper
- zout
- zonnebloemolie
- paneermeel
- boter
- restje jus of rundvleesbouillon (100 milliliter tot 200 milliliter)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.